Main page

Höstens yoga finns nu att boka på bokadirekt!

Välkommen!

Dennis Rudin heter jag och håller i Yoga för stela män i Åkersberga norr om Stockholm. Tidigare drev jag detta som företag, men sedan i Maj 2022 som privatperson. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund (finns försäkring) och passen faktureras via PaidIn.

Ett pass kostar nu 100kr (tidigare 180kr), då ett visst inflöde behövs för omkostnader kring passen Och faktureras som ovan nämnt genom PaidIn, vilket gör det möjligt att fortfarande använda hälsobidrag för träning.

Det är nu möjligt att boka pass på pensegi.bokadirekt.se för veckorna fram tills jul. Antalet deltagare per pass under hösten kommer att ligga på 10 st.

Som tidigare så fortsätter vi med upplägget ”yoga med lite mindre fluff”, med mycket fokus på att röra oss hälsosamt, bygga styrka, rörlighet och förbättra vår balans. Utöver detta arbetar vi med att synkronisera andning med rörelse, samt avslappning och fokusträning.

Bästa medicin för kroppen är RÖRELSE, och därefter ÅTERHÄMTNING!

Att ta hand om sin kropp är en förutsättning för god hälsa, både fysiskt och mentalt, ändå reflekterar vi oftast inte över hur den biologiska maskin som vi hela tiden tar med oss fungerar. Det vill vi på Pensegi ändra på. 

Vi vill med rörelseträning baserad på vetenskapliga rekommendationer uppmuntra till ökad självkännedom och eget hälsoarbete i det laboratorium som vi kallar för kroppen.

”Med yoga och jiujitsu som bas utforskar vi kroppens möjligheter och begränsningar för att finna en trygghet i oss själva och en tilltro till vår kapacitet, samt därmed främja ett hälsosamt och harmoniskt liv.”

Dennis Rudin, grundare av Pensegi